Scriptie laten nakijken 

Hoe werkt het?

• Per e-mail stuur je je vraag in. Dat kan bijvoorbeeld een verzoek voor een offerte zijn of misschien een inhoudelijke vraag. Even bellen mag natuurlijk ook. 

• Vervolgens ontvang je binnen 24 uur per e-mail een reactie. Uiteraard ga ik pas voor je aan de slag nadat jij akkoord hebt gegeven. Doorgaans wordt er een aantal keer over en weer gemaild, zodat we beiden weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

• Je ontvangt dagelijks per e-mail een update van mijn werkzaamheden. Stel, ik kijk je scriptie op dinsdagochtend en donderdagavond na op taalfouten, dan ontvang je daarover twee keer een update. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan. 

• Vaak vragen studenten mij ook inhoudelijk om advies. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: het formuleren van hoofd- en deelvragen, de samenhang tussen de verschillende hoofdstukken, onderbouwing keuze onderzoeksinstrumenten, validiteit en betrouwbaarheid, conclusies en aanbevelingen. Uiteraard kan ik je daarbij helpen. Omdat dit maatwerk is bespreek ik vooraf de voorwaarden met jou.